Köpvillkor
Frakt tillkommer, priset för frakten syns först i kassan vid betalning.


Returer /ångerrätt
Privatperson har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen, förutsatt att varan är i nyskick och i sin hela originalförpackning. Skulle du mot förmodan vilja skicka tillbaka en vara måste du kontakta oss via info@kustboden.se för att få ett returnummer. Vi hanterar inte returer utan ett returnummer. Vi tillämpar en returavgift på 20% om originalförpackningen är skadad, saknas eller om produkten är använd. Vid retur eller byte av varor betalar du som kund både frakten till dig och returfrakten.
Inget öppet köp eller returrätt på ljuskällor.
Beställda ej lagerförda varor återtsges ej (inget öppet köp).
Priser
Alla priser är SEK inklusive moms. Reservation för eventuella fel i artikelinformationen och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och produktförändringar utan föregående avisering. Bilderna kan avvika från den verkliga produkten. 

Leveranstider
Normalt finns alla varor för leverans inom 4-6 arbetsdagar, de är märkta "i Lager", om så inte är fallet hör vi på Kustboden  av oss till dig via e-post.
"Beställningsvara" betyder att vi kommer att kontakta dig för leveranstid.
Vi levererar till hela skandinavien.

Betalningssätt
Vi använder Klarna för säker hantering av kortbetalningar.  Kortet debiteras vid beställning.
Vi löser inte ut returer som skickats mot efterkrav
När vi har godkänt returen betalar vi tillbaka hela summan med eventuella avdrag inom 10 arbetsdagar.
Vi debiterar 250:- för ej uthämtade varor 
Returrätten gäller ej kapade, specialbeställda varor, eller rea / kampanjvaror. 

Reklamationer
Vi garanterar att varorna du beställt är felfria vid leverans. Synliga skador anmäls direkt på plats till fraktbolaget. Om det är fel på produkten, skall du inom 7 dagar kontakta oss via info@kustboden.se för att ombesörja returfrakt. Vi tar inte emot reklamationer utan att du kontaktat oss innan du sänder tillbaka varan. Vi löser inte ut reklamationer som skickats mot efterkrav

556186-9214